Mn leven in een koffiekopje; koffiedrap lezen
Blijf op de hoogte en volg Rieneke
06 Juli 2007 | Turkije, Istanbul
Samen met Elif (mijn collega bij Netwise) gingen we na het werk naar de Özsüt en bestelden 2 Turkçe kahve, ok en nu we toch in die heerlijke patiserieketen zaten, ook meteen maar een lekker gebakje erbij.... Die zijn hier zo lekker!!!!
Na het drinken van de koffie, moet je het schoteltje op het kopje plaatsen en richting je hart omdraaien en dan neerzetten en wachten tot de drap is afgekoeld.
Ondertussen hebben we een potje zitten lachen en zingen, heerlijk! Hahaha!
En toen was de drap afgekoeld en konden we het lezen beginnen. We hadden afgesproken dat ik haar kopje zou lezen (i see.... i seee.... A lot of coffee...) en zij dan de mijne.
Aangekomen bij mijn kopje vertelde ze me dat ik zou trouwen met een man met grote voeten en een grote neus! Hij zager wel uit als een Turk... Hahahaha! En hij heeft(of krijgt) een sportwagen en heel veel geld! Relaxed!
Verder vond ik dat ze best sterke verhalen vertelde, zo van in de komende week krijg je een ´vreemd´ telefoontje van een man enz. En ze vertelde nog een heel sterk verhaal )(vond ik, met sterke verhalen bedoel ik; verhalen die niet echt voor de hand liggen om uit te komen).
Maar we hebben vooral veel gelachen! T´moet natuurlijk niet al te serieus genomen worden.
Maar toch ineens 2 dagen later gaat de telefoon... :| Raar gesprek met iemand die verkeerd verbonden was, maar ´hey! ik was buitenlands, hij ook en bladibla´
En dat tweede verhaal was nog veel sterker (hou hem even voor me), maar het weekend erop kwam het eerste deel al LETTERLIJK!!!! uit!!! WOW ik stond echt perplex met mn mond en mn ogen groot open :P Hahaha!
06 Juli 2007 - 08:19
Bloem:
tja Rien,
dan maak je me wel héééééééélllll nieuwsgierig wat dat ene dan is!! OFF COURSE!! ;) ;)
xxx -
06 Juli 2007 - 08:52
Rien:
Jaja heb weer nieuwsgierigheid gewekt :P Maar hou toch lekker mond :P -
06 Juli 2007 - 09:27
Cliff :
Hehehe, het eerste deel ja :P
Tja, ik had het hele verhaal al gehoord, maar toch moest ik nog even reageren ;) -
22 Oktober 2008 - 20:12
Leila:
hoi,.kan jij iemand hier die koffie kan lezen.
ik ben een aantal keer bij mensen geweest,die kunnen via kaart lezen iets over je leven vertellen,maar die vond ik niet betrouwbaar.koffie lezen is 100%.kan jij me helpen.djala_3@hotmail.com -
22 Oktober 2008 - 20:13
Leila: