Drukke maar gezellige feestweek
Blijf op de hoogte en volg Rieneke
11 Juni 2007 | Turkije, Istanbul
Onur, een collega van mij van Ultimo, ja inderdaad die ene met wie we naar Griekenland zijn gegaan, was afgelopen weekend in Amsterdam geweest. Wij hadden een heel verlanglijstje gemaakt van dingen die we graag wilden hebben, onder andere pannenkoekenmix, zodat we voor onze Turkse en Nederlandse vrienden pannenkoeken konden gaan maken, vandaaruit ontstaan: de Dutch pancake party! In de tuin van Marjolein! Wij zorgen voor de pannenkoeken en de rest voor het drinken.
Donderdag 31 mei: Business cocktail @ Nederlandse consulaat
Elke maand organiseert het Nederlandse consulaat een business cocktail. Zowel Nederlandse als Turkse zakenmensen komen hier samen om te netwerken. Dus wij waren er ook bij!
Een aantal mensen kwamen me nog bekend voor van Koninginnedag en dit keer liepen ook de bitterballen weer mee, hmm jammie!! Ik kwam nog een groepje Turkse advocaten tegen die in hetzelfde gebouw in Osmanbey schenen te werken als ik werk, alleen 1 verdieping lager. De volgende uitnodiging voor Reina alweer in the pocket! :P
Er was ook nog een jongen die een eigen webdesign bedrijfje had, hij had me nog een baanaanbieding gedaan, projectleider van een websiteproject over Turkse en Nederlandse bedrijven. Kijk waar een businesscocktail wel niet allemaal goed voor is!
Een week na de businesscocktail werd ik nog gebeld door het Nederlandse consulaat; een (oudere) Turkse man zocht een salesmanager en was op zoek naar onze (Marjolein, Renee’s en mijn) telefoonnummer en/of emailadres. Of ze (de vrouw die ik aan de telefoon had) onze telefoonnummers en emailadressen ook door mocht geven.
Na de borrel zijn we met de websitedesigner en de advocaten uit eten geweest.
Volgende maand gaan we zeker weer!!!
Vrijdag 1 juni: Diner + cocktailparty @ my place
Baris zou voor ons koken en wij zouden dan de cocktails regelen en maken…. Maar uiteindelijk kwam het erop neer dat Marjolein en ik in de keuken stonden en Baris pas toen wij het toetje al aan het opdienen waren nog eens aanschoof :P Maar goed, we hebben dus nog een etentje van hem te goed.
Marjolein had de zalm met spinazie ….. (hmm ben de naam kwijt, ravioli achtig iets) en roomsausje erover heen en champions gemaakt en ik het toetje; eigengemaakte citroenyoghurt. Heerlijk was het!
Flesje raki erbij, flesje wijn en flesje vodka. Erg gezellig en geslaagde avond!